favorit årstid?

Man säger jue att sommaren är singlarnas årstid. När allting är ett stort party, och varje dag är med ett leende på läpparna och alla som anars ser lite halvtråkiga blir plötsligt världens snyggaste. Och att hösten är förhållandets tid. När man slår sig till ro efter sommarens vilda dagar. Och det kanske ligger någonting i det? För finns det nått mysigare än att kura ihop sig med sin älskling efter en lång dag i regnrusket? Vården är förälskernas årstid då det pirrar i hela kroppen. Och allting får ett ljus efter den mörka vinterna. Och ett lock släpps från hjärtat och alla känslor bara sprutar ut! Och vinterna speratonernas tid. för efter jul nyår är den tiden då fläst separerar, för julen sätter jue kärleken på prov, då är det släktmiddagar, och presenter och julmat och julpynt och adventskalendera och hejhopp, det sätter lite väll mycket press på många.
 
alla årstidet nått litet extra.
våren då alla blommerna kommer upp, dagarna blir längre och sakta men säkert kommer värmen tillbaka
Sommaren, då man kan bada, gå promenader, va ute på kvällarna, inte behöva ha ett ton kläder på sig, sola, ha det mysigt med kompisarna plocka blommor. Och bara njuta av den sköna svenska sommaren.
Hösten, då löven börjar falla och hela världen blir som ett rött/gult/oranget paradis. Dagarna blir kostare och man behöver inte ha dåligt samvete för att man sitter hemma en hel dag och bara kollar på film, tvärt emot.
vintern, Då julen kommer med allt vad den innebör. Fösta snön, vitt landskap. god mat.

vilken är eran favorit årstid och varför?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0