snygg idiot?

Jag har tänkt på det här med chattforum och sånt. Där står det ofta saker som tex "snygg tjej/kille sökes" Alla sötnosar , hör av er" Och det får mitt att fundera på hur utseende fixerade alla är idag. förde det intvå stå "trevlig och glad tjej/kille sökes" istället? För är det inte det amn vill ha, en trevlig persn som man trivs ihop med ? villst skönthet är ett plus men vem skulle vilja vara med någon som är elak tråkig eller helt enkelt inte förstår en bara för att den personen är snygg? näst intill ingen. Men varför säger man då att det är det man söker? 

Dem finaste personerna är dem som blir vackrare och vackrare jue mer man lär känna dem.  

favorit årstid?

Man säger jue att sommaren är singlarnas årstid. När allting är ett stort party, och varje dag är med ett leende på läpparna och alla som anars ser lite halvtråkiga blir plötsligt världens snyggaste. Och att hösten är förhållandets tid. När man slår sig till ro efter sommarens vilda dagar. Och det kanske ligger någonting i det? För finns det nått mysigare än att kura ihop sig med sin älskling efter en lång dag i regnrusket? Vården är förälskernas årstid då det pirrar i hela kroppen. Och allting får ett ljus efter den mörka vinterna. Och ett lock släpps från hjärtat och alla känslor bara sprutar ut! Och vinterna speratonernas tid. för efter jul nyår är den tiden då fläst separerar, för julen sätter jue kärleken på prov, då är det släktmiddagar, och presenter och julmat och julpynt och adventskalendera och hejhopp, det sätter lite väll mycket press på många.
 
alla årstidet nått litet extra.
våren då alla blommerna kommer upp, dagarna blir längre och sakta men säkert kommer värmen tillbaka
Sommaren, då man kan bada, gå promenader, va ute på kvällarna, inte behöva ha ett ton kläder på sig, sola, ha det mysigt med kompisarna plocka blommor. Och bara njuta av den sköna svenska sommaren.
Hösten, då löven börjar falla och hela världen blir som ett rött/gult/oranget paradis. Dagarna blir kostare och man behöver inte ha dåligt samvete för att man sitter hemma en hel dag och bara kollar på film, tvärt emot.
vintern, Då julen kommer med allt vad den innebör. Fösta snön, vitt landskap. god mat.

vilken är eran favorit årstid och varför?

Skoldagen

Hej bloggen!

Idag var det första skoldagen och det var faktist helt okey!
Dagens höjdare var på so lektionen, vi ska precis börja jobba med första och andra världskriger då min lärare frågar " 1815, minns ni vad som hände då?" Då kommer min fina vän med kommentaren "1815, vet du hur länge sen det var, hur ska vi kunna minnas vad som hände då?" Okey der låter konstigt när man återberättar men för stunden så var det enormt roligt.

Annars idag så har jag varit med min älskling och det var helt underbart. Han hade bestämt sig för att det skulle vara "min kväll" han brukar ha det ca 2 gånger i veckan men det är lika gulligt varje gång, men den här gången var det någon extra. allt var om mig, han gjorde till och med fotmasage när vår " fina stund" var över. Jag älskar den killen så är det bara, han är en klass för sig!

Hur har eran första dag varit?

Dåliga förhållande

Jag ska berätta om en kärleks historia mellan en av mina kompisar och hennes kille.

Det blev tillsammns och från början så var det ingen i vårt "gäng" som trodde att det skulle hålla särsilt länge eftersom hon hade haft ett antal andra förhållanden som innan som inte hållt så länge. Men den här höll rätt länge, 10 månader eller nått sånt. Men trotts den långa perioden så lärde jag aldrig känna killen, han var så kall, han hälsade inte på mig en enda gång under tiden de va tillsammans. Jag trodde sånt hörde till vanligt hyfs?

De tog varandras oskulder och min vän trodde verkligen att det har va "the one" jag som igentligen inte gillade killen, det var någonting skumt med han. Men jag sa jue ingenting så länge hon var lycklig så var jag det. Men sen dumpade han henne endå. Och det blev många samtal, kramar och tårar. En vanlig göra slut period med andra ord.

Killen hittade snabbt en ny tjej ( mindre än en vecka) Det var antagligen därför han gjorde slut. Men det nya tjejen var oskuld och var inte redo för sex, då gjorde han det hemska som fick honom att skjunka lååångt ner i mina ögon. Han går till min kompis, som är kär och olycklig med ett krossat hjärta och har sex med henne. Inte nog med att han är otrogen mot sin nya tjej. Han utnytjar också min kompis känslor för honom. För dan efter de hade haft sex så dissade han henne igen. Min kompis blev helt försörd och jag fick trösta henne igen. Grejen är bara den att det här fortsatte. Han var med sin nya tjej på vardagarna och hade sex med min kompis på helgerna. Hon gick på hans lögner om att "han gillade henne igen" vecka efter vecka. Jag försökte prata med henne, hon bad mig och hjälp, men hon lyssnade inte på ett ord av vad jag sa.

Så nu är jag både arg och ledsen på min kompis för att hon utsätter sig fär det här, eftersom hpon både phykiskt och fysiskt mår dåligt av det. Och ändå inte lyssnar ¨på mig eller accepterar mitt stöd. samtidigt som jag tycker synd om henne för att han utnytjar hennes känslor.

Gör inte samma misstag som henne, det finns så många fina killar där ute, håll inte fast vid idioterna, det finns någin annan som förtjänar din kärlek så mycket mer

§F


Dålig dag

Hej bloggen!

Idag har jag haft en riktig skitdag, har ångest för skolan imorgon och stort spanska prov på onsdag ( spanska är inte min grek) Så jag har spenderat hela min dag i soffan.

Sen hände en annan gulligt, smikrande och jobbbig sak idag. En kille sa nämligen "om jag fick välja vem jag ville i hela världen så skulle jag välja dig" Jätte fint jag vet men grejen är den att det inte var min kille. Vilket kompliserar saken något. Vad svarar man på nått sånt utan att såra den andra? Inte nog med det så går killen i min klass så jag måste träffa honom imorgon. Som om jag inte hade nog med ångest för skolan?

Har ni varit med om någon liknande? Hur tar man sig ur situvationen på ett smidigt sätt?

Barnvakt

Hejsan hoppsan Alle sammanan!

Idag har jag gjort... ingenting? Jag har varit hos min pojkvän och legat i sägen hela dagen och spelat nitendo wi, ett otroligt underhållande spel ^^ Sen har jag varit barnvakt. Och under tiden så kollade jag på två av mina absoluta favorit filmer

50 first dates - Om en tjej som är med om en bil olycka och förlorar kosrtids minnet. hon minns allting innan olyckan. Men de dagar hon upplever efter krachen glömmer hon underdagen. Pappan och broderna kämpar hårt för att hon ska ha det så bra som möjligt men efter nästan ett år efter olyckan så träffar hon en kille och de börjar gilla varandra , grejen är bara den att dan efter har hon glömt allt om vem han är och vad de gjort tillsammans men han ger sig inte ändå.

The Holiday- Handlar om två kvinnor som båda fått sitt hjärta krossat. De bryter hus med varandra under julen, den ena bor i england den andra i L.A och nu byter de hus. De båda rymmer från kärleken men i slutändan hittar båda den ändå.

Sen har jag kommit på att idag är sista dagen på höstlovet :' ( Ska spendera min dag med att gå och sova nu och sen när jag vaknar ska jag plugga spanska, inte så upphettsande direkt.

Hur ska ni spendera er sista lov dag så att den blir riktigt lyckad?

Imorgon ska jag prata om bästa vänner och en av mina vänner vars förhållande har gått över styr

§F

Film tips!

Godmorgon !

Tänkte bara tipsa om en film så här på morgon kvisten! Jag var nämligen och såg nya james bond filmen igår. Och den var så bra, från första till sista minuten. Helt klart värd att se. Och sen är det jue alltid mysigt att gå på bio i höstmörkret.

§F

RSS 2.0